Casa Turquesa - Near Luxury Avenue Shopping Mall

Yucatan Yarımadası, Avenida Kukulkan
Casa Turquesa - Near Luxury Avenue Shopping Mall Öne Çıkan Resim
Casa Turquesa - Near Luxury Avenue Shopping Mall Dış Mekan
Casa Turquesa - Near Luxury Avenue Shopping Mall İç Mekan
Casa Turquesa - Near Luxury Avenue Shopping Mall Yerinde Yemek
Casa Turquesa - Near Luxury Avenue Shopping Mall Oda Manzaraları
Image More +59 fotoğraf
Casa Turquesa - Near Luxury Avenue Shopping Mall
Boulevard Kukulcan Km. 13.5 Zona Hotelera Yucatan Yarımadası, Avenida Kukulkan

Casa Turquesa - Near Luxury Avenue Shopping Mall size Cancun (Zona Hotelera) bölgesinde, La Isla Alışveriş Merkezi ve Delfines Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Iberostar Cancun Golf Sahası ile 2,2 mi (3,5 km) ve Tortuga Plajı ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için El Mirador ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Beaux Arts stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

King
King Suite Ocean View
Stüdyo
Stüdyo
Honeymoon
Honeymoon Stüdyo Süit
King
King Minister Suite Ocean View
Room
Oda
Room
Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x