Casa Suiza

Fuengirola
Casa Suiza Öne Çıkan Resim
Casa Suiza Dış Mekan
Casa Suiza Yerinde Yemek
Casa Suiza Yerinde Yemek
Casa Suiza Banyo Tipleri
Image More +7 fotoğraf
Casa Suiza
Marina Nacional, 28 , Fuengirola

Casa Suiza misafirlere Fuengirola (Fuengirola Kent Merkezi) bölgesinde, Malaga Province Beaches ve Playa de Santa Amalia ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Los Boliches Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) ve La Carihuela ile 15 mi (24,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Fuengirola bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu pansiyon misafirlerimize 269 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x