Casa Santa Ana Hotel Boutique - Spa

Caribbean Lowlands, Getsemani
Casa Santa Ana Hotel Boutique - Spa Öne Çıkan Resim
Casa Santa Ana Hotel Boutique - Spa Dış Mekan
Casa Santa Ana Hotel Boutique - Spa İç Mekan
Casa Santa Ana Hotel Boutique - Spa Yerinde Yemek
Casa Santa Ana Hotel Boutique - Spa Oda Manzaraları
Image More +17 fotoğraf
Casa Santa Ana Hotel Boutique - Spa
Calle Del Carretero 29 No 10b - 34 Caribbean Lowlands, Getsemani

Casa Santa Ana Hotel Boutique - Spa misafirlere Cartagena merkezinde, Santisima Trinidad Kilisesi ve Ciudad Movil Kültür Merkezi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ayala Center ile 0,6 mi (1 km) ve Saat Kulesi ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve iPod takma konsolu ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu Viktorya dönemi stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Luxury Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x