Casa Rural Vilaboa

Allariz
Casa Rural Vilaboa Öne Çıkan Resim
Casa Rural Vilaboa Dış Mekan
Casa Rural Vilaboa Dış Mekan
Casa Rural Vilaboa Dış Mekan
Casa Rural Vilaboa Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Casa Rural Vilaboa
Lugar Vilaboa, 101 Allariz Ourense , Allariz

Allariz bölgesindeki Casa Rural Vilaboa konaklamanızda, Deri Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Santuario de los Milagros ile 11 mi (17,8 km) ve Tecnopole teknoloji parkı ile 11,9 mi (19,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 7 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kütüphane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x