Casa Rural Teso de la Encina

Villamor de los Escuderos
Casa Rural Teso de la Encina Öne Çıkan Resim
Casa Rural Teso de la Encina Dış Mekan
Casa Rural Teso de la Encina Dış Mekan
Casa Rural Teso de la Encina Dış Mekan
Casa Rural Teso de la Encina Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Casa Rural Teso de la Encina
Teso La Encina s/n , Villamor de los Escuderos

Villamor de los Escuderos bölgesindeki Casa Rural Teso de la Encina konaklamanızda, Bodegas Estancia Pierda ile 21 mi (33,8 km) ve Iglesia de San Pedro Kilisesi ile 22,7 mi (36,5 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Iglesia de Santa Maria Kilisesi ile 22,9 mi (36,9 km) ve Riberas de Castronuño-Vega del Duero Doğa Koruma Alanı ile 24,9 mi (40,1 km) mesafede.

Casa Rural Teso de la Encina misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x