Casa rural Cal Modest

Orta Katalonya, Tornabous
Casa rural Cal Modest Genel
Casa rural Cal Modest Genel
Casa rural Cal Modest Genel
Casa rural Cal Modest Öne Çıkan Resim
Casa rural Cal Modest Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Casa rural Cal Modest
Carrer Llibertat 64 J25758822 Orta Katalonya, Tornabous

Tornabous bölgesindeki Casa rural Cal Modest konaklamanızda, Castell del Remei Şaraphanesi ve Sant Eloi Park ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel San Nicolás Bölge Kilisesi ile 7,1 mi (11,5 km) ve St. Bartholomew Manastırı ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede.

Cal Modest, Casa rural Cal Modest misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 odada özel spa küveti ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev,
Ev, 4 Yatak Odası, Teras (1)
Ev,
Ev, 3 Yatak Odası, Teras (2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x