Casa Rubin

Negros Adası, Angatan
Casa Rubin Öne Çıkan Resim
Casa Rubin Dış Mekan
Casa Rubin Dış Mekan
Casa Rubin Dış Mekan
Casa Rubin İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
Casa Rubin
Daang Taytayan, Calindagan Negros Adası, Angatan

Casa Rubin misafirlere Dumaguete merkezinde, Belfry ve St Catherine of Alexandria Cathedral yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Çan Kulesi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Rizal Boulevard ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Cocina Teria ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda (Deluxe)
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda (Deluxe)
Room
Junior Süit
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x