Casa RECREANEXT

Florianopolis
Casa RECREANEXT Genel
Casa RECREANEXT Öne Çıkan Resim
Casa RECREANEXT Dış Mekan
Casa RECREANEXT Dış Mekan
Casa RECREANEXT İç Mekan
Image More +39 fotoğraf
Casa RECREANEXT
R. Jorn. Haroldo Calado 218 , Florianopolis

Casa RECREANEXT misafirlere Florianopolis (Jurere) bölgesinde, Jurere Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Saint Francis de Paula Kilisesi ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan hostel Canasvieiras Plajı ile 2,4 km (1,5 mi) ve Forte Plajı ile 4,2 km (2,6 mi) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere minibar ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca otelde alışveriş, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır. (Ücretli) temalı park servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x