Casa Quetzal

Los Morteros
Casa Quetzal Genel
Casa Quetzal Genel
Casa Quetzal Genel
Casa Quetzal Genel
Casa Quetzal Genel
Image More +94 fotoğraf
Casa Quetzal
Camino Cerro Eguzquiza , Los Morteros

Casa Quetzal misafirlere Punta del Este bölgesinde, plaj yakınında ve San Carlos Hayvanat Bahçesi ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Deniz Müzesi ile 5,3 mi (8,5 km) ve Museo del Mar ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Master
Master Room
Suite
Suite Room
Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
Glamping Rooms

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x