Casa Palacio Jerezana

Batı Endülüs, Jerez de la Frontera
Casa Palacio Jerezana Genel
Casa Palacio Jerezana Öne Çıkan Resim
Casa Palacio Jerezana Dış Mekan
Casa Palacio Jerezana Şaraphane
Casa Palacio Jerezana Kahvaltı
Image More +77 fotoğraf
Casa Palacio Jerezana
Calle Conocedores, 24 Batı Endülüs, Jerez de la Frontera

Casa Palacio Jerezana konaklamanızda Jerez de la Frontera merkezinde, San Dionisio Kilisesi ve Arenal Meydanı ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Kraliyet Binicilik Sanatı Endülüs Okulu ile 2,4 km (1,5 mil) ve Alcazar Bahçeleri ile 3,4 km (2,1 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Süit
Süit
Business
Business Süit
Oda,
Oda, Veranda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x