Casa Nina

Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Positano
Casa Nina Genel
Casa Nina Öne Çıkan Resim
Casa Nina Dış Mekan
Casa Nina Dış Mekan
Casa Nina Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Casa Nina
Via Arienzo 2 Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Positano

Casa Nina misafirlere Positano (Arienzo) bölgesinde, Sorrento Peninsula ve Spiaggia d'Arienzo yakınında. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Piazza Tasso ile 10 mi (16,1 km) ve Pompeii Arkeoloji Parkı ile 22,4 mi (36 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

3 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı (Afrodite)
Room
Comfort Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Room
Comfort Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı (Matrimoniale)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x