Casa Mia Health Spa & Guesthouse

Addo
Casa Mia Health Spa & Guesthouse Genel
Casa Mia Health Spa & Guesthouse Genel
Casa Mia Health Spa & Guesthouse Öne Çıkan Resim
Casa Mia Health Spa & Guesthouse Dış Mekan
Casa Mia Health Spa & Guesthouse Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Casa Mia Health Spa & Guesthouse
On R336 from Addo to Kirkwood , Addo

Casa Mia Health Spa & Guesthouse misafirlere Addo bölgesinde, nehir üzerinde, Addo Fil Ulusal Parkı ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede ve Sir Percy Fitzpatrick Gözlem Noktası ile 9,1 mi (14,6 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Schotia Tooth and Claw Safari ile 16,8 mi (27,1 km) ve Matyholweni Gate ile 17,8 mi (28,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için su sebili ve kilitli dolap vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Avlu
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Avlu
Superior
Superior Süit, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Avlu Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu, Zemin Kat
Room
Romantic Oda, 1 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu, Köşe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x