Casa Luxury Suites

Thrace, Nea Fokaia
Casa Luxury Suites Öne Çıkan Resim
Casa Luxury Suites Dış Mekan
Casa Luxury Suites Dış Mekan
Casa Luxury Suites Dış Mekan
Casa Luxury Suites Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Casa Luxury Suites
Paliouri Thrace, Nea Fokaia

Casa Luxury Suites misafirlere Kassandra bölgesinde, plaj yakınında, Chroúsou Beach ve Xenia Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Avláki Beach ile 1,6 mi (2,6 km) ve Pefkochori Lagünü ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 36-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Junior
Junior Süit, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x