Casa La Torre - Hotel Boutique

Costa Do Descobrimento, Trancoso
Casa La Torre - Hotel Boutique Genel
Casa La Torre - Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
Casa La Torre - Hotel Boutique Dış Mekan
Casa La Torre - Hotel Boutique Dış Mekan
Casa La Torre - Hotel Boutique Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Casa La Torre - Hotel Boutique
Praça São João - Quadrado Trancoso Costa Do Descobrimento, Trancoso

Casa La Torre - Hotel Boutique misafirlere Porto Seguro bölgesinde, tarihi bölgede, Quadrado Kilisesi ve Quadrado Meydanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Coqueiros Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Nativos Plajı ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada iPad ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Suite
Suite Vista
Room
Standard Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x