Casa in Maremma Tuscany Village

Maremma, Scarlino
Casa in Maremma Tuscany Village Genel
Casa in Maremma Tuscany Village Genel
Casa in Maremma Tuscany Village Genel
Casa in Maremma Tuscany Village Genel
Casa in Maremma Tuscany Village Genel
Image More +127 fotoğraf
Casa in Maremma Tuscany Village
Loc. Castellina Maremma, Scarlino

Scarlino bölgesindeki Casa in Maremma Tuscany Village misafirlere bölge parkında, Mondo Marino Akvaryumu ve San Leopoldo Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu daire MAGMA Maremma Dökme Demir Sanat Müzesi ile 6,2 mi (10,1 km) ve Acquavillage Follonica ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

La Maremma yemek servisi için ideal, ayrıca dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 91 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık tenis kortları, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Daire
Room
Standard Apart Daire
Room
Family Apart Daire
Room
Premium Apart Daire, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x