Casa Grande Express

La Paz
Casa Grande Express Genel
Casa Grande Express Öne Çıkan Resim
Casa Grande Express Dış Mekan
Casa Grande Express İç Mekan
Casa Grande Express Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
Casa Grande Express
Sanchez Bustamante Nro 1012 e/16 y 17 , La Paz

Casa Grande Express misafirlere La Paz (Macrodistrito Sur) bölgesinde, Arte al Aire Libre Sanat Galerisi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve San Miguel Arcángel Kilisesi ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Galería PURO ile 0,5 mi (0,8 km) ve Irpavi Teleferik İstasyonu ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x