Casa Espiritu Santo

Merkez Yüksek Arazileri, Antigua Guatemala
Casa Espiritu Santo Oda Düzeni
Casa Espiritu Santo Oda Düzeni
Casa Espiritu Santo Oda Düzeni
Casa Espiritu Santo Oda Düzeni
Casa Espiritu Santo Banyo Tipleri
Image More +6 fotoğraf
Casa Espiritu Santo
Calle del Espiritu Santo, Casa 15 Merkez Yüksek Arazileri, Antigua Guatemala

Antigua Guatemala bölgesindeki bu apart otel konaklamanızda, San Lazaro Genel Mezarlığı ve Cementerio General ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Central Park ile 0,6 mi (0,9 km) ve Casa Santo Domingo Müzesi ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede şömine ve düz ekran televizyon mevcut. Misafirler için buzdolabı, fırın ve mikrodalga fırın olan mutfak. Ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişiminden yararlanabilirsiniz; ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için kablolu TV kanalları var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu Koloniyel stili apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Villa, 4 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x