Casa do Salgueiral

Port Wine Route, Santa Marta de Penaguiao
Casa do Salgueiral Öne Çıkan Resim
Casa do Salgueiral Dış Mekan
Casa do Salgueiral Dış Mekan
Casa do Salgueiral Şaraphane
Casa do Salgueiral Oda Düzeni
Image More +25 fotoğraf
Casa do Salgueiral
Tv. do Bico Port Wine Route, Santa Marta de Penaguiao

Casa do Salgueiral konaklamanızda Santa Marta de Penaguiao bölgesinde, São João Baptista Church ile 3,4 km (2,1 mi) ve Douro Müzesi ile 9,5 km (5,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu villa Fornelos River Beach ile 10,9 km (6,8 mil) ve Igreja de Nossa Senhora dos Remédios ile 24,4 km (15,2 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Santa Marta de Penaguiao bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu villa misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Stüdyo
Comfort
Comfort Ev
Classic
Classic Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x