Casa do Peso

Crato
Casa do Peso Genel
Casa do Peso Öne Çıkan Resim
Casa do Peso Dış Mekan
Casa do Peso Dış Mekan
Casa do Peso Dış Mekan
Image More +91 fotoğraf
Casa do Peso
Rua Senhora da Luz 1 , Crato

Casa do Peso konaklamanızda Crato bölgesinde, Crato Şatosu ile 8,5 km (5,3 mi) ve Coudelaria De Alter ile 19,6 km (12,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Portalegre Şatosu ile 27,8 km (17,3 mil) ve Portas de Rodão Natural Monument ile 34,1 km (21,2 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Executive
Executive Süit
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Luxury
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x