Casa Della Musica

İtalya Gölleri, Italian Alps
Casa Della Musica Öne Çıkan Resim
Casa Della Musica Dış Mekan
Casa Della Musica Dış Mekan
Casa Della Musica Dış Mekan
Casa Della Musica Dış Mekan
Image More +97 fotoğraf
Casa Della Musica
Via al Cimitero 4 Olcio İtalya Gölleri, Italian Alps

Casa Della Musica konaklamanızda Mandello del Lario bölgesinde, Moto Guzzi ile 3,3 km (2 mi) ve Villa Melzi ile 16,5 km (10,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Villa Carlotta ile 17,6 km (10,9 mi) ve Villa Marina ile 19,5 km (12,1 mi) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler 10 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Göl Kenarı
Room
Superior Oda, Balkon, Göl Kenarı
Room
Family Dört Kişilik Oda, Buzdolabı ve Mikrodalga, Zemin Kat
Room
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon, Göl Kenarı
Room
House, 2 Bedrooms, Terrace, Lake View Independent

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x