Casa del Rector Hotel Boutique

El Bajio, Guanajuato
Casa del Rector Hotel Boutique Genel
Casa del Rector Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
Casa del Rector Hotel Boutique Dış Mekan
Casa del Rector Hotel Boutique Dış Mekan
Casa del Rector Hotel Boutique Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
Casa del Rector Hotel Boutique
Positos 33 El Bajio, Guanajuato

Casa del Rector Hotel Boutique misafirlere Guanajuato merkezinde, On Dokuzuncu Yüzyıl Müzesi ve Diego Rivera Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu butik otel Alley of the Kiss ile 0,5 mi (0,8 km) ve Alhondiga de Granaditas Museum ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Cafe 33 yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

13 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Presidential
Presidential Süit
Room
Junior Süit
Room
Classic Süit (Double Suite)
Room
Süit, 1 Yatak Odası (Master Suite)
Room
Deluxe Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x