Casa del Rai

Ambergris Caye, San Pedro
Casa del Rai Genel
Casa del Rai Genel
Casa del Rai Genel
Casa del Rai Genel
Casa del Rai Genel
Image More +42 fotoğraf
Casa del Rai
1657 Laguna Drive Ambergris Caye, San Pedro

Casa del Rai konaklamanızda San Pedro bölgesinde, deniz kıyısında, Boca del Rio ve Belize Set Resifi yakınında olacaksınız. Bu apart daire GoFish Belize ile 0,2 km (0,1 mil) ve San Pedro Belediye Binası ile 1,1 km (0,7 mil) mesafede.

Misafirler özel havuz ve LED televizyon olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Büyük (Queen) Boy çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Daire,
Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı, Denize Bakan
Daire,
Daire, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı, Denize Bakan
Room
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x