Casa Del Faro

Metro Luzon Urban Beltway, Puerto Galera
Casa Del Faro Öne Çıkan Resim
Casa Del Faro Dış Mekan
Casa Del Faro Dış Mekan
Casa Del Faro Dış Mekan
Casa Del Faro İç Mekan
Image More +16 fotoğraf
Casa Del Faro
Kilima Road, Escarceo Point Sinandigan Metro Luzon Urban Beltway, Puerto Galera

Puerto Galera bölgesindeki Casa Del Faro konaklamanızda, Puerto Galera Kilisesi ve Muelle Cross yakınında konaklayacaksınız. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel Puerto Galera İskelesi ile 0,1 mi (0,2 km) ve Extreme Sports Puerto Galera ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda iPod takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere çamaşır makineleri ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve su sebili vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (King)
Room
Deluxe Oda (King)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x