Casa del Casco

San Isidro
Casa del Casco Öne Çıkan Resim
Casa del Casco Dış Mekan
Casa del Casco İç Mekan
Casa del Casco İç Mekan
Casa del Casco İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Casa del Casco
25 de Mayo 361 , San Isidro

San Isidro bölgesindeki Casa del Casco konaklamanızda, San Isidro Katedrali ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve San Isidro Hippodrome ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Obelisco ile 17,8 mi (28,7 km) ve Palermo Soho ile 16,3 mi (26,2 km) mesafede.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Casa
Casa 41
Room
Casa 40
Room
Casa 42

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x