Casa Dei Racconti

North Adriatic Coast, Ceggia
Casa Dei Racconti Öne Çıkan Resim
Casa Dei Racconti Dış Mekan
Casa Dei Racconti Dış Mekan
Casa Dei Racconti Dış Mekan
Casa Dei Racconti Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Casa Dei Racconti
Via Formighè, 1053 North Adriatic Coast, Ceggia

Ceggia bölgesindeki Casa Dei Racconti konaklamanızda Tessere Societa' Agricola ve Noventa di Piave Designer Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Noventa di Piave Belediye Sarayı ile 5,7 mi (9,2 km) ve San Mauro Martyr Kilisesi ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Osteria Casa Dei Racconti misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 6 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (Germano)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Melograni)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Uva)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Zucche)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Airone)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Girasoli)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x