Casa de Zari B&B

Yucatan Yarımadası, Campeche
Casa de Zari B&B Öne Çıkan Resim
Casa de Zari B&B Dış Mekan
Casa de Zari B&B Dış Mekan
Casa de Zari B&B Dış Mekan
Casa de Zari B&B Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Casa de Zari B&B
Calle 12 No. 35 Col Barrio de San Francisco Yucatan Yarımadası, Campeche

Casa de Zari B&B misafirlere Campeche merkezinde, Mansión Carvajal ve Baluarte de San Pedro Surları ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Bonita Plajı ile 7,1 mi (11,4 km) ve Campeche Katedrali ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Üç Kişilik Oda
Room
Oda
Room
Roja

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x