Casa de Wanea Hotel & Resto

Selebes (sulavesi), Manado
Casa de Wanea Hotel & Resto Genel
Casa de Wanea Hotel & Resto Öne Çıkan Resim
Casa de Wanea Hotel & Resto İç Mekan
Casa de Wanea Hotel & Resto İç Mekan
Casa de Wanea Hotel & Resto İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Casa de Wanea Hotel & Resto
Jalan Sam Ratulangi No. 90-92 Tanjung Batu, Wanea Selebes (sulavesi), Manado

Casa de Wanea Hotel & Resto misafirlere Manado (Manado Şehir Merkezi) bölgesinde, Manado Town Square (Madano Meydanı) ve Bulo Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mega Alışveriş Merkezi ile 2,1 mi (3,3 km) ve Public Museum of North Sulawesi ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Restoranda Casa de Wanea Hotel & Resto misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 14 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x