Casa de la Tablada Hotel Boutique by HMC

Caribbean Lowlands, Cartagena
Casa de la Tablada Hotel Boutique by HMC Öne Çıkan Resim
Casa de la Tablada Hotel Boutique by HMC Dış Mekan
Casa de la Tablada Hotel Boutique by HMC Dış Mekan
Casa de la Tablada Hotel Boutique by HMC Dış Mekan
Casa de la Tablada Hotel Boutique by HMC İç Mekan
Image More +91 fotoğraf
Casa de la Tablada Hotel Boutique by HMC
Calle De La Tablada #7 – 61 Centro Histórico, Barrio San Diego Caribbean Lowlands, Cartagena

Casa de la Tablada Hotel Boutique by HMC misafirlere Cartagena (Cartagena Walled City (Duvarlı Şehir)) bölgesinde, Iglesia de Santo Toribio de Mangrovejo ve Santo Toribio Kilisesi yakınında. Bu otel Ayala Center ile 1,8 mi (2,9 km) ve Bocagrande Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x