Casa da Moira

Avis
Casa da Moira Öne Çıkan Resim
Casa da Moira Dış Mekan
Casa da Moira Dış Mekan
Casa da Moira İç Mekan
Casa da Moira Kahvaltı
Image More +47 fotoğraf
Casa da Moira
Largo Dr. Sérgio de Castro, 1 , Avis

Avis bölgesindeki Casa da Moira konaklamanızda, Atoleiros 1384 ile 15,3 mi (24,6 km) ve Mora Nehir Akvaryumu (FLU) ile 18,4 mi (29,5 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Gameiro Ekoloji Parkı ile 18,5 mi (29,8 km) ve Coudelaria De Alter ile 19,6 mi (31,6 km) mesafede.

Pansiyonun kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

7 odada espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Beaux Arts stili pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Balkon
Süit,
Süit, Şömine (Master)
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Süit (Duplex Aviz)
Room
Süit (Mouraria)
Room
Süit, Teras (Maranhão)
Room
Süit (do Mestre)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x