Casa da Fonte Sagrada

Northern Portugal, Seia
Casa da Fonte Sagrada Genel
Casa da Fonte Sagrada Öne Çıkan Resim
Casa da Fonte Sagrada Dış Mekan
Casa da Fonte Sagrada Dış Mekan
Casa da Fonte Sagrada Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Casa da Fonte Sagrada
EN. 231 Avenida Pedro Vaz Leal No. 3 Northern Portugal, Seia

Casa da Fonte Sagrada misafirlere Seia (Loriga) bölgesinde, Serra da Estrela Nature Park yakınında ve Loriga Nehir Plajı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Quinta do Vale Dona Maria ile 7,8 mi (12,5 km) ve Sandomil River Beach ile 7,8 mi (12,5 km) mesafede.

Vicente yemek servisi için ideal, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

7 odada mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x