Casa Cuarzo Hotel Boutique

Zacatecas
Casa Cuarzo Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
Casa Cuarzo Hotel Boutique Dış Mekan
Casa Cuarzo Hotel Boutique Dış Mekan
Casa Cuarzo Hotel Boutique Dış Mekan
Casa Cuarzo Hotel Boutique Kahvaltı
Image More +104 fotoğraf
Casa Cuarzo Hotel Boutique
Calle Miguel Aleman Col. Sierra de Alica #301 , Zacatecas

Casa Cuarzo Hotel Boutique misafirlere Zacatecas merkezinde, Tarihi Merkez ve Sierra de Alicia Parkı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Francisco Goitia Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) ve El Cubo Su Kemeri ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Meksika mutfağı sevenler için Gema Restaurante ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, akıllı hoparlör ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

JUNIOR
JUNIOR SUITE KING TERRAZA
SUITE
SUITE DELUXE KING VIEW
SUITE
SUITE DELUXE QUEEN VIEW
Room
SUITE DELUXE QUEEN TERRAZA
Room
SUITE ESTANDAR QUEEN
Room
Master Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x