Casa Cordoba Baru

Caribbean Lowlands, Cartagena
Casa Cordoba Baru Genel
Casa Cordoba Baru Dış Mekan
Casa Cordoba Baru Dış Mekan
Casa Cordoba Baru Dış Mekan
Casa Cordoba Baru Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Casa Cordoba Baru
Carretera Via Baru Km 10 - 438 Sector Punta Platanal Caribbean Lowlands, Cartagena

Casa Cordoba Baru misafirlere Cartagena bölgesinde, denize sıfır ve Bendita Beach ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Blanca Plajı ile 16,4 mi (26,5 km) ve Cartagena de Indias Kongre Merkezi ile 30,2 mi (48,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

3 klimalı oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Banyolu/Duşlu, Plaj Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Plaj Manzaralı
Room
Premium Stüdyo Süit, Birden Çok Yatak, Özel Banyo
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo, Kule
Room
Junior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x