Casa Clat

Marina Bölgesi
Casa Clat Genel
Casa Clat Genel
Casa Clat Genel
Casa Clat Genel
Casa Clat Genel
Image More +89 fotoğraf
Casa Clat
Viale Regina Margherita, 55/57 , Marina Bölgesi

Casa Clat misafirlere Cagliari merkezinde, Sant'Eulalia Arkeoloji Bölgesi ve Hazine Müzesi ve Sant'Eulalia Kilisesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Cagliari Limanı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Santa Rosalia Kilisesi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Canlı/çiğ yemek alanında uzman olan Casa Clat yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 2 restoran var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, Sıcak Su Havuzu
Suite
Suite Deluxe, hammam
Stüdyo
Stüdyo Süit, Jakuzi
Room
Suite, hammam
Room
Suite, hammam
Room
Suite, hammam
Room
Exclusive Stüdyo Süit, Küvet
Room
Executive Süit, Kule

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x