Casa Citella

Italian Alps
Casa Citella Öne Çıkan Resim
Casa Citella Dış Mekan
Casa Citella Dış Mekan
Casa Citella İç Mekan
Casa Citella Kahvaltı
Image More +57 fotoğraf
Casa Citella
via Citella, 19 , Italian Alps

Bussolengo bölgesindeki Casa Citella misafirlere tarihi bölgede, Aquardens Spası ve Parco Natura Viva ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu konak otel Gardaland ile 18,3 km (11,4 mil) ve Sigurta Parkı ile 19,7 km (12,2 mil) mesafede.

Konak otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

6 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x