Casa Carlini Homestay

Southern Basque Country, Getxo
Casa Carlini Homestay Genel
Casa Carlini Homestay Öne Çıkan Resim
Casa Carlini Homestay Dış Mekan
Casa Carlini Homestay Dış Mekan
Casa Carlini Homestay Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Casa Carlini Homestay
Altube Kalea 3-4 izda Southern Basque Country, Getxo

Casa Carlini Homestay misafirlere Getxo (Algorta) bölgesinde, Arrigunaga Plajı ve Aixerrota Değirmeni ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Punta Galea Burnu ile 3,2 km (2 mi) ve Guggenheim Museum Bilbao ile 16,4 km (10,2 mi) mesafede.

Casa Carlini Homestay misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mikrodalga fırın ve Akıllı televizyonlar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x