Casa Bouchon Hotel Boutique

Orta Şili, San Javier
Casa Bouchon Hotel Boutique Genel
Casa Bouchon Hotel Boutique Genel
Casa Bouchon Hotel Boutique Genel
Casa Bouchon Hotel Boutique Genel
Casa Bouchon Hotel Boutique Genel
Image More +56 fotoğraf
Casa Bouchon Hotel Boutique
Fundo Mingre, Viña Bouchon S.A. Km. 30 Camino a Constitución Orta Şili, San Javier

Casa Bouchon Hotel Boutique konaklamanızda San Javier bölgesinde, Vina Carta Vieja Şaraphanesi ile 36,3 km (22,5 mi) ve Vina Balduzzi Şaraphanesi ile 36,6 km (22,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Villa Alegre Tarih Müzesi ile 37,1 km (23,1 mi) mesafede.

Otelin restoranı Full Board Service misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için bitişik şaraphane, spa küveti ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Süit, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 3 Yatak Odası, Üzüm Asması Manzaralı
Room
Traditional Süit, 1 Yatak Odası, Üzüm Asması Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

x