Casa Borgo Regina B&B Bari

Noicattaro
Casa Borgo Regina B&B Bari Öne Çıkan Resim
Casa Borgo Regina B&B Bari Dış Mekan
Casa Borgo Regina B&B Bari Dış Mekan
Casa Borgo Regina B&B Bari Dış Mekan
Casa Borgo Regina B&B Bari Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Casa Borgo Regina B&B Bari
Contrada Scizzo Borgo Regina,87 , Noicattaro

Noicattaro bölgesindeki Casa Borgo Regina B&B Bari konaklamanızda Spiaggia San Giorgio ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Torre Quetta ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Bari Limanı ile 9,5 mi (15,3 km) ve Acquapark ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve terlik vardır. Misafirlere masa ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x