Casa Bonita Villa

Lesser Sunda Islands, Ungasan
Casa Bonita Villa Öne Çıkan Resim
Casa Bonita Villa Dış Mekan
Casa Bonita Villa Dış Mekan
Casa Bonita Villa Dış Mekan
Casa Bonita Villa İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
Casa Bonita Villa
Jalan Goa Gong, Gang Casa Bonita Lesser Sunda Islands, Ungasan

Casa Bonita Villa konaklamanızda Ungasan bölgesinde, Garuda Wisnu Kencana Kültür Parkı ile 1,8 km (1,1 mi) ve Cimbaran Plajı ile 5,9 km (3,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı villa Nusa Dua Plajı ile 11,6 km ve Balangan Plajı ile 11,6 km mesafede.

Misafirlerimiz için alakart dâhildir.

Misafirlerimiz için odalarımızda özel havuz ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Açık havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 4 Yatak Odası, Tepe Manzaralı
Room
Luxury Villa, 5 Yatak Odası, Tepe Manzaralı
Room
Luxury Villa, 3 Yatak Odası, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x