Casa Blu sul mare e centralissima

San Vito Lo Capo
Casa Blu sul mare e centralissima Öne Çıkan Resim
Casa Blu sul mare e centralissima Dış Mekan
Casa Blu sul mare e centralissima Dış Mekan
Casa Blu sul mare e centralissima İç Mekan
Casa Blu sul mare e centralissima İç Mekan
Image More +18 fotoğraf
Casa Blu sul mare e centralissima
Via Litoranea, 14 , San Vito Lo Capo

San Vito Lo Capo bölgesindeki bu apart daire misafirlere plajda, San Vito Lo Capo Plajı ile Sanctuary Square 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Zingaro Doğa Koruma Alanı ile 4,2 mi (6,7 km) ve Tonnara Di Scopello ile 26,9 mi (43,3 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x