Casa Blanca Park

Costa Do Descobrimento, Porto Seguro
Casa Blanca Park Genel
Casa Blanca Park Genel
Casa Blanca Park Öne Çıkan Resim
Casa Blanca Park İç Mekan
Casa Blanca Park İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
Casa Blanca Park
Avenida 22 de Abril 435 Colonia Centro Costa Do Descobrimento, Porto Seguro

Casa Blanca Park konaklamanızda, Porto Seguro merkezinde, Porto Plaza Alışveriş Merkezi yakınında ve Cruzeiro Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Oceania Alışveriş Merkezi ile 0,6 km (0,4 mi) ve Alkol Geçidi ile 0,6 km (0,4 mi) mesafede.

Restoranda Casa Blanca Park misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 85 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x