Casa Bazna

Centru, Bazna
Casa Bazna Genel
Casa Bazna Genel
Casa Bazna Genel
Casa Bazna Genel
Casa Bazna Öne Çıkan Resim
Image More +95 fotoğraf
Casa Bazna
Tudor Vladimirescu 201 Sibui Centru, Bazna

Bazna bölgesindeki Casa Bazna konaklamanızda, Muncipal Müzesi ve Franciscan Church and Monastery ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon St. Margaret Church ile 9,2 mi (14,7 km) ve Kral 1. Ferdinand Parkı ile 9,5 mi (15,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 60 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Resort Manzaralı
Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Resort Manzaralı
Economy
Economy Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Resort Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x