Casa Bambu Resort

Velez-Malaga
Casa Bambu Resort Genel
Casa Bambu Resort Öne Çıkan Resim
Casa Bambu Resort Dış Mekan
Casa Bambu Resort Dış Mekan
Casa Bambu Resort Dış Mekan
Image More +136 fotoğraf
Casa Bambu Resort
Los Pepones 63 , Velez-Malaga

Casa Bambu Resort konaklamanızda Velez-Malaga bölgesinde, El Ingenio Alışveriş Merkezi ile 12,3 km (7,6 mi) ve Aquavelis Su Parkı ile 12,7 km (7,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu pansiyon Playa de Torre del Mar Plajı ile 13,9 km (8,6 mi) ve Centro Budista Karma Guen Budist Merkezi ile 14,8 km (9,2 mi) mesafede.

Casa Bambu Resort misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Stüdyo Süit (Maroma)
Deluxe
Deluxe Süit (Sedella)
Deluxe
Deluxe Süit (Almachar)
Classic
Classic Stüdyo (Vinuela)
Classic
Classic Stüdyo (Competa)
Classic
Classic Stüdyo (Frigiliana)
Room
Traditional Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x