Casa Baliza

Batı Endülüs, Alhaurin el Grande
Casa Baliza Öne Çıkan Resim
Casa Baliza Dış Mekan
Casa Baliza Dış Mekan
Casa Baliza Dış Mekan
Casa Baliza Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Casa Baliza
Carretera Villafranco s/n Batı Endülüs, Alhaurin el Grande

Casa Baliza konaklamanızda Alhaurin el Grande bölgesinde, Lauro Golf ile 9,5 km (5,9 mi) ve Picasso’s Birthplace ile 29,5 km (18,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu oda ve kahvaltı sunan otel Los Naranjos Meydanı ile 34,3 km (21,3 mi) ve Caminito del Rey Yürüyüş Yolu ile 45,5 km (28,3 mi) mesafede.

Casa Baliza misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Fahala)
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Tanalot)
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Sentosa)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Es Vedra)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x