Casa Asso di Coppe B&B

Asti Şarap Bölgesi, Langhe and Roero
Casa Asso di Coppe B&B Öne Çıkan Resim
Casa Asso di Coppe B&B Dış Mekan
Casa Asso di Coppe B&B İç Mekan
Casa Asso di Coppe B&B Kahvaltı
Casa Asso di Coppe B&B Kahvaltı
Image More +20 fotoğraf
Casa Asso di Coppe B&B
Via Vincenzo Gioberti 7 Asti Şarap Bölgesi, Langhe and Roero

Alba bölgesindeki Casa Asso di Coppe B&B konaklamanızda, Maddalena Avlusu ve Wall of Sound Gallery ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Alba Katedrali ile 0,6 mi (1 km) ve Rigo Vini ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x