Casa Andrea

Barolo Wine Region, La Morra
Casa Andrea Öne Çıkan Resim
Casa Andrea Dış Mekan
Casa Andrea Dış Mekan
Casa Andrea İç Mekan
Casa Andrea İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Casa Andrea
Via Vittorio Emanuele II , 27 Barolo Wine Region, La Morra

Casa Andrea misafirlere La Morra merkezinde, Bottega del Barolo yakınında ve La Morra Seyir Noktası ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Cantina Comunale di La Morra ile 0,2 mi (0,3 km) ve Dosio Vigneti ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x