Casa Andina Standard Piura

Kıyı Bölgesi, Piura
Casa Andina Standard Piura Genel
Casa Andina Standard Piura Genel
Casa Andina Standard Piura Öne Çıkan Resim
Casa Andina Standard Piura Dış Mekan
Casa Andina Standard Piura İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Casa Andina Standard Piura
Av. Ramon Mujica s/n Urbanizacion San Eduardo Kıyı Bölgesi, Piura

Piura bölgesindeki Casa Andina Standard Piura konaklamanızda Piura Ulusal Üniversitesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Hospital Regional José Cayetano Heredia ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Vicus Belediyesi Arkeoloji Müzesi ile 1,5 mi (2,4 km) ve Basilica Catedral de Piura ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

La Plaza Bar & Grill, Casa Andina Standard Piura misafirlerine yemek servisi yapıyor. Ücretsiz tam kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.30, hafta sonu 6.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 20 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Traditional Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Traditional Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x