Carten

Napoli
Carten Öne Çıkan Resim
Carten Dış Mekan
Carten Kahvaltı
Carten Kahvaltı
Carten Kahvaltı
Image More +33 fotoğraf
Carten
24 Calata San Marco , Napoli

Napoli (Napoli Kent Merkezi) bölgesindeki Carten Napoli Limanı ve Piazza del Plebiscito ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu konak otel Molo Beverello Limanı ile 1 mi (1,6 km) ve Castel dell'Ovo ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca konak otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu konak otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi
Luxury
Luxury Süit
Luxury
Luxury Süit
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x