Carrick-on-Shannon Otelleri Ara

En uygun Carrick-on-Shannon otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Carrick-on-Shannon otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Carrick-on-Shannon Hakkında

Shannon Nehri kıyısında bulanan Carrick-on-Shannon hem doğal güzellikleriyle hem de neşeli atmosferiyle büyüleyici bir İrlanda şehri. Bu özelliklerine kaliteli restoranları, hareketli sokakları, eğlence kulüpleri, geleneksel dükkan cepheleri ve halkının güler yüzlülüğü de eklenince, ülkenin en popüler iç tatil merkezlerinden biri olarak hafta sonlarında oldukça kalabalıklaşıyor. 

Leitrim ve Shannon Nehri’ni de içine alan 750 kilometrelik geniş bir seyir alanına sahip şehirde, 1970’li yıllarda kurulan bir de marina bulunuyor. Dünyada ‘avcı şehri’ olarak da tanınan Carrick-on-Shannon’un on kilometre yarıçapındaki kırk gölü ise, berrak suları ve bol balığıyla avlanmak için oldukça elverişli. Göller bölgesi özellikle yaz aylarında dünyanın her yerinden gelen yoğun bir avcı trafiğine sahne oluyor.

Tarihi eskilere dayanan şehir 17. Yüzyıldan 18. Yüzyılın yarısına kadar Protestan zenginlerin yerleşim yeri olduğundan, sokaklarında ve caddelerinde gezerken zarif hatlarıyla muhteşem mimari sergileyen eski binalara rastlanıyor. Carrick Kalesi'de bu yapılardan biri ve 17. yüzyıla tarihleniyor. İlginç bir geçmişi olan ve kalıntıları yüzyılı aşkın süredir saklı kalan kalenin keşfedildiği tarih ise oldukça yeni olup, 1983 yılı. Şehirde ayrıca İrlanda’nın en doğalı ve en güzeli kabul edilen dokuz delikli bir golf sahası, yürüyüş ve bisiklet parkurları ile nehir kıyısına konumlanmış birçok plaj noktası bulunuyor.

Carrick-on-Shannon’a en yakın havaalanı Ireland West Knock Airport. Şehirle havaalanı arasındaki mesafe yaklaşık 50 kilometre ve havaalanından araç kiralayarak bu mesafeyi yaklaşık bir saatte gidebiliyorsunuz.