Carriage House Hotel

Güney Louisiana, Lafayette
Carriage House Hotel Genel
Carriage House Hotel Genel
Carriage House Hotel Genel
Carriage House Hotel Genel
Carriage House Hotel Genel
Image More +26 fotoğraf
Carriage House Hotel
603 Silverstone Road Güney Louisiana, Lafayette

Carriage House Hotel konaklamanızda Lafayette merkezinde, Grand Marche Shopping Center ve Beaullieu Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Broadmoor Park ile 3,9 km (2,4 mi) ve La Promenade Shopping Center ile 4,3 km (2,7 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık tenis kortları, sağlık kulübü ve açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x