Carré d'Etoiles Paleine

Anjou, Le Puy-Notre-Dame
Carré d'Etoiles Paleine Genel
Carré d'Etoiles Paleine Genel
Carré d'Etoiles Paleine Öne Çıkan Resim
Carré d'Etoiles Paleine Dış Mekan
Carré d'Etoiles Paleine Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Carré d'Etoiles Paleine
Rue des Caves Ragots Anjou, Le Puy-Notre-Dame

Le Puy-Notre-Dame bölgesindeki Carré d'Etoiles Paleine konaklamanızda, Loire-Anjou-Touraine Regional Natural Park ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Loire Vadisi ile 13 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu tatil parkı Le Mystère des Faluns Tarihi Yeri ile 4,6 mi (7,4 km) ve Chateau de Montreuil-Bellay ile 5 mi (8 km) mesafede.

Tatil parkı oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Özel mutfak ve içinde set üstü ocak. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil parkı misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Bungalov (Stars observation)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x